TYÖTURVALLISUUS- JA TULITYÖKORTTIKOULUTUKSET

 

Tulevat koulutukset:

Sijianti: Nybyntie 52, 06850 Kulloo

Järjestämme tällä hetkellä viikottain tilauskursseja rajoitusten mukaisesti.

Kysy lisää: leonid.laakso@jlworkforce.fi

 

Tietoa koulutuksista

 

Me JL Work Forcella huolehdimme työntekijöidemme asianmukaisesta koulutuksesta ja järjestämme työturvallisuus- ja tulityökorttikursseja työntekijöillemme ja tilaajille. Kortti on voimassa viisi vuotta, jonka jälkeen se tulee uusia tarvittaessa. Koulutukset järjestetään pääasiassa toimitiloissamme Porvoon Kilpilahdessa. Koulutusohjelmat sisältävät opetusta, tarvittavan materiaalin ja päivän lopussa on koe, joka tulee suorittaa hyväksytysti kortin saamiseksi.

Työturvallisuuskortti on usein edellytys työmaalla työskentelyyn. Työturvallisuudesta huolehtiminen vähentää työtapaturmia ja vaaratilanteiden syntymistä. Työturvallisuus koskee jokaista työntekijää ja meidän tavoitteenamme on nolla tapaturmaa-ajattelu. Työturvallisuuskorttikurssilla käydään läpi työsuojeluun liittyviä asioita ja annamme perehdytyksen työturvallisuuden perusteisiin.

Tulityökorttia tarvitaan, jotta tulitöitä voidaan tehdä turvallisesti. Tulityökorttikoulutuksen tavoitteena on ehkäistä tulipalojen syttymistä. Tulityö on työtä, josta mm.syttyy kipinöitä tai, joka aiheuttaa palovaaran. Tulityökorttikoulutuksessa käydään läpi tulityöhön liittyviä perustietoja ja harjoitellaan alkusammutusta. Kurssin lopussa on koe, joka on läpäistävä hyväksytysti kortin saamiseksi.