Tule meille töihin!

JL Work Force Oy toimii pääasiassa Etelä-Suomessa ja on erikoistunut öljynjalostamon ja rakennusalan turvallisuus-, tulitöiden ja suljettujen tilojen töiden valvontaan. Meillä työskentelee tulityövartijoita, luukkuvahteja, ammattitaitoisia rakennusmiehiä ja laippaliitosasentajia. Me perehdytämme työntekijämme hyvin tehtäviin ja järjestämme myös työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutuksia. Meillä on vauhdikas, mutta rento ilmapiiri ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä.

Katso alta avoimet työpaikat. 

 

Avoimet työpaikat

Haemme vaihtuviin projekteihin

luukku- ja tulityövartijoita. 

Haluatko työskennellä mukavassa ja osaavassa joukossa rakennustyömaalla tai öljynjalostamolla? Meillä työskentelee  tulityövartijoita, luukkuvahteja, laippaliitosasentajia ja rakennusmiehiä vakituisissa tehtävissä ja vaihtuvissa projekteissa. Me arvostamme ammattitaitoa, yhteistyökykyä ja ennen kaikkea hyvää asennetta. Meillä on vauhdikas, mutta rento ilmapiiri ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä.

Haemme nyt vaihtuviin projekteihin öljynjalostamolle ja rakennustyömaalle luukku- ja tulityövartijoita. Työtehtävään annetaan perehdytys ennen töiden aloitusta.

Työskentely jalostamon alueella edellyttää, että olet täysi-ikäinen, puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä, hyvää fyysistä kuntoa, et pelkää korkeita paikkoja ja olet pitkäjänteinen ja kärsivällinen.

 

Lisäksi toivomme, että sinulla on:
– Tulityö- ja työturvallisuuskortti
– Palokunnan koulutus Kilpilahdessa
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@jlworkforce.fi